Tarragona com a escenari d’una sèrie

La sèrie de Movistar+, Todos mienten, ha escollit el complex educatiu de Tarragona per a filmar algunes escenes per a la sèrie. 

Amb el suport de la Tarragona film Office, la filmació s’ha dut a terme durant cinc dies al Complex Educatiu, amb la col·laboració de fins a 100 extres locals. 

Aquest thriller dirigit per Pau Freixas i filmat a diferents parts de Catalunya com Tarragona, Barcelona i Girona, no s’estrenarà fins a 2021. La sèrie comptarà amb 6 episodis amb actors i actrius molt coneguts com Irene Acros i Lucas Nabor. 

Si t’interessa et deixem la sinopsi: La tranquil·la vida dels veïns de la urbanització de Belmonte canvia radicalment el dia que apareix a les xarxes un vídeo sexual de Macarena, professora de l’escola, i Iván, un dels seus alumnes majors d’edat. Aquest fet sacseja la vida de tots ells, especialent la de Macarena, qui és repudiada per la seva família i els seus veïns, incloent-hi a Ana, la seva millor amiga i mare d’Iván. Les coses al poble es compliquen encara més quan apareix el cos sense vida d’un dels habitants de Belmonte. De qui és el cos? Té alguna cosa a veure aquesta mort amb el vídeo sexual de la professora i l’alumne?

 

També et pot interessar 4 Monument del Camp de Tarragona