Nou post a Instagram

Tenim festa Major!!
A punt per començar la festa major de Santa Tecla. Podríem haver pensat que no es faran actes i que pràcticament aquest any Santa Tecla no seria més que uns quants documentals i vídeos en una pàgina web, però no!!!!

L’Ajuntament de Tarragona juntament amb les associacions col·laboradores han preparat un programa amb més d’un centenar d’actes. Deixa de banda les places plenes i es reformula en un format més reservat per seguir les estrictes normes sanitàries.
Es posa en èmfasis la importància de la música i per això s’han organitzat més de 30 concerts en petit format sobretot a la @terrassetafestival i a l’auditori del Camp de Mart a més el trenet portarà música en directe i recorrerà diversos indrets de la ciutat. Per qualsevol dels concerts s’ha de fer reserva prèvia.
També i hi haurà molt teatre, podem visitar de forma gratuïta tots els edificis emblemàtics de la ciutat a les visites guiades que s’organitzen, contacontes que ens explicaran les antigues llegendes de la ciutat i molt de sentiment en alguns actes que no es podran dur a terme però que es reformulen perquè almenys els sentim i recordem…
Un aplaudiment per tots els organitzadors i desitgem que tot vagi correctament i sigui una gran Festa Major de Santa Tecla.

#SantaTecla2020 #SantaTecla #MomentSantaTecla
#LaTerrasseta #culturasegura #igerstgn #festamajor #festival #concerts #musica #cultura #culturaenfamilia #concertscatalunya #laculturacura #lapalmera #tgncultura #live #music #musicians #reus #valls #tarragona #avuisortim #tarragonajove #joventut #tarragona #tgn tgncultura #tarragonacultura #dondecaigohoy #estiu2020 #santateclatarragona