4 monuments del Camp de Tarragona

El camp de Tarragona té infinitat de monuments d’interès cultural amb molta bellesa històrica. En l’article d’avui us portem 4 monuments del Camp de Tarragona emblemàtics.

També et pot interessar 6 rutes de senderisme al Camp de Tarragona

1. Castell de Tamarit

El castell de Tamarit es troba al municipi Tarragoní. Està situat entre cala jovera i la platja de Tamarit. Un castell del segle XI amb estils romànics, gòtics i renaixentistes. 

Tot i que el castell actualment s’utilitza per a esdeveniments com casaments, podem entra a l’església del castell que es troba oberta al públic els dies de missa. Un monument digne d’anar a visitar encara que sigui des de fora!

2. Santuari de la Mare de Déu de Montserrat

Aquest santuari tan impactant el trobem al municipi de Montferri. Monument del segle XX i amb estil modernista, el santuari de Montferri deixa impactat a tothom amb la seva estructura tan peculiar. 

El santuari està obert al públic i es pot visitar i gaudir del seu interior com la part de l’església amb els seus sostres alts i vitralls. No et perdis aquest increïble monument!

3. Castell de Miravet

El castell de Miravet el trobem al petit municipi de Miravet, situat a la vora del riu Ebre. 

Castell del segle XII, construït sobre un turó per a poder defensar i controlar el territori dels perills. Els punts que es poden visitar del castell són: les muralles, cavallerisses, cuina, l’església, entre d’altres.

Per accedir al castell pots anar a peu des de la vora del riu a la plaça de l’Arenal o en cotxe per la carretera del castell per Carrer Barranc d’en Pol.

No esperis més per a visitar el castell de Miravet!

4. Reial Monestir de Santes Creus

L’últim de la llista dels 4 monuments del Camp de Tarragona és el Reial Monestir de Santes Creus, el trobem a la riba del riu Gaià al poble de Santes Creus.

Aquest monument creat al segle XII, és un exemple de l’esplendor de l’art medieval català. Amb una barreja d’estils gòtics i romans, no pots perdre’t entrar al monestir i descobrir les seves estances, el palau reial o la capella romànica de la Trinitat.