Consells per a organitzadors per ser més visibles

Els esdeveniments són més visibles o menys en funció de l’algoritme de Caigo. En aquesta secció et donem uns quants consells perquè incrementis la teva visibilitat fins a un 90%.

Fotografies: És important posar fotografies apaïsades, preferiblement amb una relació 7:3. Els usuaris que entren a l’aplicació principalment decideixen si es volen informar més sobre l’activitat a través de la fotografia. Una fotografia no rellevant pot fer passar desapercebut el teu esdeveniment. A través de la fotografia l’usuari ha d’entendre clarament en què consisteix l’activitat. Recomanem que surtin persones realitzant l’experiència i passant-ho bé. Quan crees un esdeveniment, la primera foto que pengis serà la que sortirà a la portada. Si penges un cartell, no recomanem que ho facis a la primera fotografia. Preferiblement utilitza colors vius i fotografies sense text superposat.

 

Títol i descripció: El títol ha de ser curt i clar. També ha d’ajudar a entendre en què consisteix l’activitat. La descripció ha de ser completa i específica. Recomanem que sigui el suficientment llarga com per a descriure bé l’activitat i el suficientment curta perquè no sigui massa extensa. Veuràs que hi ha diferents camps de text on pots descriure l’activitat. Com més complets estiguin els diferents paràmetres i més completa i clara sigui la informació, més probabilitat hi ha que acabin assistint.

Preu: Per fixar el preu de l’esdeveniment pots fixar-te en activitats similars perquè sigui un preu competitiu. Ara tenim l’avantatge que hi ha moltes activitats a Caigo i pots fixar-te per no anar errat en el preu. El preu és un factor clau en la reserva de l’activitat.

Valoracions: Com més valoracions i millors, més probabilitats tens de ser més visible. Com es poden millorar les valoracions? Superant l’expectativa dels assistents, garantint la qualitat del teu esdeveniment i fent-lo diferent de la resta d’activitats. Recomanem que quan finalitzis l’activitat, demanis que et valorin a Caigo, és un segon pels assistents i a tu et repercutirà molt positivament.

Fins aquí els consells perquè els teus esdeveniments siguin més visibles a l’app de Caigo. Si tens qualsevol dubte pots escriure’ns a activitats @caigo.es, estarem encantats d’ajudar-te.

També et pot interessar Consells per a organitzar un esdeveniment