Com funciona l’app de Caigo?

Quan entres a l’app de Caigo veus un llistat d’esdeveniments. Aquest llistat està ordenat cronològicament, per tant, els primers esdeveniments que veus, són els pròxims que es faran. 

A la part superior hi ha un conjunt de botons que permeten filtrar els esdeveniments per categories, dates, preu i si és online o no. 

Aconseguir-més-clients-als-esdeveniments

A la segona pantalla, explorar, pots observar els esdeveniments de manera geolocalitzada. Això significa que pots veure què faran al teu voltant.

Cada pin és d’un color en funció de la categoria a la qual pertany cada esdeveniment. Ho veuràs més fàcil quan filtris els esdeveniments per categories. Els filtres estan també a la part superior de l’aplicació. 

Per poder gaudir de l’app de  Caigo amb totes les seves funcionalitats, tens l’opció de registrar-te. Per fer-ho, pots clicar al botó compte

Omple les teves dades i ja podràs gaudir de totes les funcions, com per exemple: crear alertes, guardar al calendari esdeveniments o escriure una opinió. 

Una vegada accedeixes a visualitzar un esdeveniment, es mostra tota la informació. Pots clicar la foto per veure-la ampliada. 

Tens l’opció de comprar entrades des de la font oficial de venda d’entrades de l’esdeveniment i de manera 100% segura.

També pots marcar assistiré o guardar l’esdeveniment. I finalment, pots compartir-lo amb qui tu vulguis (no fa falta que tingui l’app instal·lada). 

Un cop has iniciat sessió, des de la pestanya preferits, pots accedir als esdeveniments que has guardat o que has marcat assistiré. D’aquesta manera pots organitzar-te millor. 

També et pot interessar 4 monuments del Camp de Tarragona