Caigo Montblanc

Què fer a Montblanc?

Si no saps què fer a Montblanc, et portem la solució. Descobreix l’app de Caigo on incorporem tots els esdeveniments del Camp de Tarragona en una sola app. Descarrega’t l’app de manera gratuïta i no et tornis a perdre cap esdeveniment.  

Descarrega’t l’app de Caigo per a Android i iOS

L’aplicació és molt fàcil d’utilitzar, només has d’escollir els esdeveniments que t’interessen i comprar les entrades de manera segura. Guarda com a preferit els esdeveniments que més t’agradin i descobreix tots els esdeveniments que es fan a Montblanc i les poblacions del voltant  .

Hi ha moltes activitats que t’estan esperant! Des de concerts, obres de teatre, activitats a l’aire lliure o activitats per als més petits.

Llocs d'interès a Montblanc

Montblanc és un poble amb molta cultura i activitats diferents per a fer cada dia. Des de Caigo et portem els llocs de major interès a Montblanc on podràs trobar activitats per a fer amb els teus amics i família. Descobreix els diferents llocs d’interès cultural i d’interès històric del poble com els diferents museus, convents i esglésies del poble històric de Montblanc. 

CULTURA
TURISME

Convent de Sant Francesc

Ermita de Sant Josep