Caigo La Canonja

Què fer a la Canonja?

Si no saps què fer a la Canonja, et portem la solució. Descobreix l’app de Caigo on incorporem tots els esdeveniments del Camp de Tarragona en una sola app. Descarrega’t l’app de manera gratuïta i no et tornis a perdre cap esdeveniment. 

Descarrega’t l’app de Caigo per a Android i iOS

L’aplicació és molt fàcil d’utilitzar, només has d’escollir els esdeveniments que t’interessen i comprar les entrades de manera segura. Guarda com a preferit els esdeveniments que més t’agradin i descobreix tots els esdeveniments que es fan a la Canonja i les poblacions del voltant  .

Hi ha moltes activitats que t’estan esperant! Des de concerts, obres de teatre, activitats a l’aire lliure o activitats per als més petits.

Llocs d'interès a la Canonja

La Canonja és un municipi amb molta cultura i activitats diferents per a fer cada dia. Des de Caigo et portem els llocs de major interès a La Canonja on podràs trobar activitats per a fer amb els teus amics i família. Descobreix els diferents llocs d’interès cultural com els diferents teatres, auditoris, sales de música i esglésies del municipi de la Canonja. 

CULTURA

Mas de l'Hort de l'Abeurador

TURISME

Castell de
Masricart

MÚSICA

Orfeó Canongí